IMG_0510

Logopediepraktijk

Bij Logopediepraktijk Elise Conijn staan enthousiasme, betrouwbaarheid, positiviteit en een goede samenwerking centraal. We bieden zorg aan cliënten in alle leeftijden. Zowel kinderen als volwassenen kunnen met hun hulpvragen in de praktijk terecht. Om een effectieve behandeling te starten is van belang dat cliënten zich op hun gemak voelen en zichzelf in een vertrouwde omgeving kunnen ontwikkelen.

Heeft u twijfels of vragen over de spraak-/taalontwikkeling, de stem, het gehoor of het eten/drinken/slikken?

IMG_0510
Taal

Taalontwikkeling

Spraak

Spraakontwikkeling

Auditief

Auditieve vaardigheden

Stem

Stemproblemen

Mond

Afwijkend mondgedrag

Eetdrink

Eet- en drinkproblemen

Preverbaal

Preverbale logopedie

Even voorstellen

Elke dag werk ik met veel passie en plezier om samen met mijn cliënten hun doel te bereiken. Na het afronden van de opleiding logopedie in Eindhoven ben ik direct gestart als logopedist. Inmiddels heb ik ruim 6 jaar werkervaring, waarin ik me als allround logopedist heb ontwikkeld op verschillende stoornisgebieden. In mei 2020 heb ik de stap gezet om mijn eigen logopediepraktijk in Son en Breugel te starten.

Mijn doel is om samen met de cliënt en zijn/haar omgeving een passende behandeling te creëren waardoor we vanuit een vertrouwelijke basis én met veel plezier kunnen samenwerken.

IMG_0510_2

“De samenwerking heb ik als leerkracht altijd als heel fijn ervaren. We communiceren open en de lijntjes zijn kort. Elise doet veel meer voor mijn leerlingen. Ze zien haar als een verlengde van school en ze versterkt hun intrinsieke motivatie.”

Aasia van Mawlid
(leerkracht basisonderwijs)

“Ik vind het erg leuk om naar Elise te gaan omdat ik haar lief vind. Ook leer ik veel van haar en mag ik rijmen, plaatjes kijken en daar opdrachten mee doen. En op het laatst mag ik altijd een spelletje kiezen en dat vind ik heel leuk!”

Job
(6 jaar) 

“Elise vindt het belangrijk dat de cliënt zich op zijn gemak voelt waardoor er vooral sámen aan vooruitgang gewerkt kan worden. Ze heeft een scherpe blik op de diverse logopedische problematieken waardoor er veel behandelmogelijkheden in zicht komen.” 

Heleen van de Veerdonk
(logopedist)

"Elise is een lieve, kundige logopediste. Ze kijkt naar de behoeftes en interesses van de kinderen en in samenspraak met ouders en school maakt ze een behandelplan. Hierbij maakt ze tijd en ruimte voor nabespreken en evalueren van de sessies en het behandelplan. Dit d.m.v testjes en opdrachten die ze spelenderwijs afneemt of maakt waardoor mijn zoontje met veel plezier naar haar toe gaat en zich ontwikkelt!"

Wenny van Lith
(ouder)